Армијата на САД фајлови

Тука се и некои курсеви на американската армија во PDF формат.

Бенд видов операции

Основи на машински алатки

Принципи на изработка и Магазин Цртеж

Струг операции

Метал имот, карактеристики, користи и кодови

Фреза операции

Машина продавница Пресметка

Заварување операции

Остави Одговори

Вашиот е-мејл адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *

Можете да ги користите овие HTML тагови и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>